^ Back to Top
 • ZATVARANJE BAŠTI I TERASA

  Providna PVC folija

  Tendamont upotrebljava providnu ili PVC foliju u različite svrhe. Ova vrsta materijala se ne koristi uglavnom za ugostiteljske objekte, naše iskustvo je pokazalo da se ova vrsta materijala može koristiti za najrazličitije namene i da je primena PVC providne folije široka.

  Providna PVC folija se upotrebljava za zatvaranje zimskih bašti, prostorija za pušenje, terasa, lođa, balkona, pregrađivanje prostorija, kao providna pregrada u sportskim, industrijskim i javnim objektima, tržnim centrima ,proizvodnim pogonima, auto servisima i perionicama, skladištima...

  Dokazalo se da je PVC folija materijal izuzetno otporan na sve vrste vremenskih uticaja, a Tendamont Vam nudi više sistema zatvaranja providnom folijom, fiksno zatvaranje, sistem zatvaranja na rajsfešluse i sistem zatvaranja sa vodilicama. Svaki od sistema zatvaranja providnom PVC folijom ima svoje prednosti.


  Providna PVC folija za zatvaranje bašti i terasa

  Najraširenija upotreba providne PVC folije je za zatvaranje zimskih bašti i terasa. Ne samo zimskih bašti ugostiteljskih objekata već i za zatvaranje terasa, balkona, lođa u stanovima, privatnim kućama, za zatvaranje stranica šatora, venjaka. Providnom PVC folijom ćete na lak način zaštiti Vašu ostavu, magacinski, garažni ili bilo koji drugi pomoćni objekat od različitih vremenskih uticaja.

  Providne pregrade od PVC folije imaju široku primenu u ugostiteljskim, sportskim i javnim objektima, kao i u objektima zabavnog karaktera. Uz pomoć pregrade od PVC folije jedan prostor dobija više namena.

  Trakaste zavese od providne folije su se pokazale kao efikasne u industrijskim objektima, proizvodnim pogonima, auto perionicama, auto servisima i radionicama.

  - Zastakljivanje
  - PVC folija (ZIP sistem)
  *U oba slučaja sistem može biti fiksni i pokretni

Copyright ©2013 Musola - Tel:062/ 84 22 489                                                                                                                                                                 web dizajn: Praktični Dizajn