^ Back to Top
 • ZAVESE

  Plise zavese - Mehanizam plise zavesa je sličan mehanizmu venecijanera, samo što umesto aluminijumskih lamela ima plisirano platno.

  Plise zavese su lagane i jednostavne za rukovanje. Veoma su dekorativne u svakom enterijeru i idealno su rešenje za delimično zamračenje Vaših stanova ili poslovnih prostora. U ponudi je veliki izbor boja.

  Panelne zavese -
  Trakaste zavese - Spadaju u grupu najpopularnijih zavesa u poslovnim prostorima. Vašem prostoru daće potrebnu eleganciju i sprečiti neželjene poglede u vaš prostor. Zavisno od ukusa i potrebe kupca proizvodimo ih u tri grupe. Bez obzira na grupu platna za trakaste zavese napravljena su od 100% poliestera. Mogu se skupljati na stranu ili kod širih zavesa mogu se otvoriti na dve strane.


  Prva grupa trakastih zavesa se sastoji od platna težine 190 gr/m2
  Druga grupa trakastih zavesa se sastoji od platna težine 210 gr/m2.
  Treća grupa trakastih zavesa se sastoji od platna težine 240 gr/m2.

  Trakaste zavese su pristupačan i popularan način za ulepšavanje poslovnog i stambenog prostora. One predstavljaju praktično rešenje za blokiranje spoljašnje svetlosti, obezbeđuju privatnost i doprinose modernom izgledu enterijera. Izradjuju se od materijala različitog tipa, a sastoje se od traka širine 12,7 cm koje se mogu rotirati oko vertikalne ose. Na raspolaganju Vam je široka paleta boja i nijansi (oko 40) koju možete uklopiti uz Vaš već postojeći enterijer. Za izradu trakastih zavesa koristi se plastificirana tkanina, a postoje i PVC i aluminijumske zavese. Antistatične su i bez mirisa, ne skupljaju prašinu i zahvalne su za održavanje.

  Zbog različitog načina montaže i zatvaranja, trakaste zavese se lako mogu prilagoditi svakom prostoru i ambijentu, a veličina može biti od 1 do 20 m2.

Copyright ©2013 Musola - Tel:062/ 84 22 489                                                                                                                                                                 web dizajn: Praktični Dizajn