^ Back to Top
  • VENECIJANERI

    Venecijaneri su danas najraširenija senila. Štite od sunca, a nagibom lamela se postižu različiti stepeni zatamnjenja. Izrađeni su od aluminijuma bojenog posebnim postupkom koji garantuje postojanost boje. Mogu se montirati na metalnu, drvenu i plastičnu stolariju. Ugradnja može biti unutrašnja i među staklima.

    Kompletan materijal za venecijanere i tehnologija proizvodnje je iz švedske firme SANI. Svi metalni elementi su izrađeni od visokokvalitetne legure aluminijuma. Plastični delovi su od specijalnih PVC mešavina što im daje elastičnost, otpornost na dugo habanje i isključuju kristalizaciju plastike te sprečavaju pucanje i oštećenja prilikom upotrebe.

    Gornje noseće kutije i donje kutije (tegovi) su u boji i dezenu trake što uz providne palice daje potpun vizuelni efekat. Donja kutija (teg) je od specijalno profilisanog čeličnog lima koji pruža stabilnost na savijanje za širine do 3m. Tekstilni materijali su izrađeni od 100% poliestera, specijalnom metodom tkanja koja sprečava istezanje usled dugotrajne upotrebe i gubitak boje usled dejstva sunčevih zraka.

    Trenutna paleta osnovnih boja je u dvanaest nijansi, a po potrebi postoji mogućnost izbora na paleti od 1000 boja.


Copyright ©2013 Musola - Tel:062/ 84 22 489                                                                                                                                                                 web dizajn: Praktični Dizajn