^ Back to Top
 • SCREEN ROLETNE

  Screen roletne su izrađene od specijalnog platna različite perforacije,različitih boja. Štite od toplote do 86 %,a propust svetla je od 3-20%. Pokretanje na motorni pogon ili ručno-vođice (mogu biti inox sipke ili profili).

  Spoljna screen platna predstavljaju jedan od najmodernijih i najefikasnijih sistema zaštite od toplote sunčevih zraka (do 85%), infracrvenog i UV zračenja (90-100% zaštita), prekomerne blještavosti, a uz obezbeđivanje fine regulacije svetlosti i postizanje adekvatnog svetlosnog i toplotnog komfora unutar željenih prostorija.

  Visoko-tehnološki proces proizvodnje i obrade screen platna sprečava nastajanje potencijalnih mehaničkih oštećenja obezbeđujući na taj način njegov dugi vek trajanja. Materijal je nezapaljiv, netopiv, antistatičan i otporan na sve atmosferske uticaje što ga čini izuzetno praktičnim i lakim za održavanje. Široki dijapazon boja i dezena tkanina pruža Vam mogućnost da izaberete idealno rešenje koje će se lako ukolopiti u bilo koji arhitektonski stil i zadovoljiti sve Vaše estetske i funkcionalne zahteve.


  Svi metalni delovi naših screen sistema izrađeni su iz visokokvalitetnog aluminijuma koji je otporan na koroziju i ostale atmosferske uticaje i garantuje dugi vek trajanja. Bočne vođice (aluminijumski profili ili inox sajle) osiguravaju ravnomerno pokretanje screen platna, dok zaključna lamela (ravna ili okrugla) reguliše optimalnu napetost platna u svakom položaju. Finalno rešenje može biti sa ili bez pokrivne kutije u zavisnosti od zahteva budućeg korisnika. Standardno je ručno upravljanje uz pomoć kurble, ali postoji mogućnost ugradnje automatizovane centrale sa elektro motorom (prekidač ili daljinsko upravljanje).

  Sistem se može montirati na sve vrste površina ( horizontalne, vertikalne i kose ) što ga čini idealnim rešenjem prilikom odabira adekvatne zaštite za bilo koji deo Vašeg doma ili poslovnog prostora (kancelarije, sobe, zimske bašte, terase ili podkrovlja).

  Screen sistem zaštite u potpunom je skladu sa standardima . Zahvaljujući svom sastavu i jedinstvenoj tehnologiji tkanja screen termoizolaciona platna mogu značajno uticati na uštedu energije. Istraživanja su potvrdila da spoljna screen platna u prostorijama u kojima su instalirana u proseku snižavaju temperaturu od 5-10°C, što za posledicu ima i smanjenje potrebe za korišćenjem klima uređaja. Na ovaj način može se produžiti životni vek već ugrađenih, a smanjiti instalirana snaga novih klima uređaja i to čak do 50%, što može smanjiti potrošnju električne energije neophodne za njihov rad do 65% što predstavlja 15kwh na dan).

Copyright ©2013 Musola - Tel:062/ 84 22 489                                                                                                                                                                 web dizajn: Praktični Dizajn